Nejnovější recenze ze sekce Dětské bryndáky a slintáčky
- velká plocha
z jedné strany látka, z druhé igelit, bryndák se nepromočí
Plní svůj účel.
- Hezký design,
- plní svoji funkci.
Bryndáček je skvělý, když se dítě pocintá, stačí utřít, pokud něco upadne, bryndáček vše zachytí.
Velká spokojenost.
Perfektní bryndáček s velkou kapsou, drží tvar. Spokojenost.
Český výrobek, příjemný materiál, pěkný vzor
- Kvalitní materiál
- perfektní typ bryndáku, není umělý, přitom neproteče, lehce se očistí
Už jsme jich na naše děti (i děti našich známých) koupili přes 10, nejlepší bryndák na trhu
- KRÁSNÉ
- dárek pro malou Kačenku :-)
dobrý poměr kvalita/cena
K bryndáku jsem dostala taštičku, bryndák tedy můžete vzít s sebou kamkoliv a ušpiněný dát do taštičky. Je skladný.
Rukávy jsou zakončeny natahovací látkou, která krásně obepíná ručičku dítěte. Prozatím se žádné jídlo nedostalo na tričko/body. "Kapsička" na přední straně bryndáku zachytí hodně odpadajícího jídla.
Jsem s bryndákem velice spokojená, konečně máme oblečení čisté.
Bryndák je i lehký na údržbu.
- Kvalitní provedení, příjemný material
- Kvalitní, lehce se čistí, miminku krásně pasuje
moc příjemný materiál a velice slušivý
Praktický, omyvatelný povrch bryndáku. Dobře se poddá kolem krku dítěte.
Jsou pěkné, ale kolem krku hodně volné, takže jsou mému novorozenému synovi velké. Využiji je tedy bohužel až později a budu muset sehnat menší.
- Perfektně zachytí jídlo i tekutiny a kolem je čisto. dobře se umývá a je pevný.
- Kolem krku je pro citlivější dítě trochu moc tvrdý.
- měkký poddajný materiál
- hodně dírek na regulaci velikosti kolem krku
- hezký design
- dobře se omývá
Oproti jiným silikonovým bryndákům, které jsme měli, je materiál měkčí a poddajnější, takže lépe přilne pod krkem dítěte a nedělá se tam mezera. Předtím dceři vždy něco z jídla (zejména tekutější konzistence) skončilo na lemu trika, s tímto bryndákem skoro bez nehody. Jsou sice dražší, ale stojí za to!
- praktický, vydrží
- žádná