Nejnovější recenze ze sekce Dětské bryndáky a slintáčky
- Snadno omyvatelný
Bryndák je spíše na větší dítě. Mé děti jsou drobné a na dobu, kdy se poprvé rozhodují jíst sami lžičkou, pro kterou jsem to kupovala je velký. V porovnání s bryndakem z DM drogerie je větší o jednu až dvě velikosti a také jsou širší rukávy, což je výhoda právě pro větší děti. Plánuji využít až bude malá o něco starší a bude malovat temperami a vodovkami. Cena odpovídá kvalitě.
- Zapínání na suchý zip
- Nepromokavá vrstva uvnitř
- Lze prát jen na 40
- Nelze žehlit (kvůli nepromokavé vrstvě uvnitř pravděpodobně, napovrchu je bavlna)
Kupovali jsme kvůli dceři (novorozenec), je na umělém mléku a mléko jí hodně teče i kolem pusinky i když jsme kontrolovali i jak teče savička. Bryndák je ale na o něco starší dítě (tzn. 4-6měsíců což jsem se z popisu produktu nedočetla, nicméně všechno ostatní celkem splňuje)
- dobrý materiál i design.
Doporučuji
roztomilé
- Bryndák měl syn 5x na sobě a bryndák pustil modrou barvu, že sem musela šesti měsíčního syna 10 minut drhnout. Absolutně nechápu jak něco takového může být pro děti :(
Nedoporučuji koupi tohoto bryndáku
Nepromokne, dobře drží, jsem s nimi spokojená
Nepromokne, dobře drží
- Šikovný bryndák, kupuju ho podruhy
- moc hezký design
- Velikost
- kvalitní materiál, který může i do pračky
- zavazování na šňůrky
- dobrý
Silikon je velmi měkký, proto kapsa nedrží v otevřené poloze a jídlo se do ní nezachytává, čímž vlastně nesplňuje poslání, které by měla mít.
Kapsa jde vytáhnout i schovat.
- měkký plast
- drží tvar
- neškrtí
velká spokojenost s tímto bryndáčkem. Je měkoučký a nikde neškrtí, omyvatelný a drží tvar, takže zachytí jídlo . Máme doma jeden od twistshake a ten je proti tomuhle tvrdý a musím ho dcerce dávat kolem krku hodně na volno protože ji škrtí , ale to pak má jídlo i za bryndákem a nechrání oblečení. . zatím jsme zkusili jen jeden ,meruňková barva - jemná barvička, ale určitě objednám ještě další až budou neskladněné další barvy.
- kvalitní materiál, heboučký a jemňoučký
- Účelná pomůcka
- Dobre se nasazuje, umyva,je super
Pro manžela naprosto vyhovuje. Jsme spokojeni.
skvělý pomocník na delší procházky a cestování